Ποντάρει στην ανάδειξη του Κυριάκου Γιαξή ο Πανσερραϊκός…

Ποντάρει στην ανάδειξη του Κυριάκου Γιαξή ο Πανσερραϊκός...

Είναι δεδομένο πως ο Πανσερραϊκός ποντάρει και θέλει την ανάδειξη του Κυριάκου Γιαξή, για αυτό άλλωστε και θέλοντας να προλάβει τους επίδοξους μνηστήρες που ήδη είχαν αρχίσει τις διερευνητικές επαφές, στις 25 Απριλίου ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με το νεαρό ποδοσφαιριστή! Στο πλαίσιο και των δηλώσεων του προέδρου Κωνσταντίνου Νικόλτσιου για μία ομάδα που θα στηρίζεται σε Σερραίους ποδοσφαιριστές…

 

Ο 16χρονος(3/4/2001) που προσπέρασε την διαδικασία ένταξης στην ομάδα Νέων και έκανε κατευθείαν το άλμα από την Κ17 του Πανσερραϊκού, τον Πήγασο δηλαδή και το Β΄ τοπικό της Ε.Π.Σ.Σερρών, στην επαγγελματική ομάδα, έχει όλα τα φόντα, σωματικά και ποιοτικά, να εξελιχθεί σε έναν παίκτη που αφενός θα μπορέσει να βοηθήσει τα “λιοντάρια” το επόμενο διάστημα και γιατί όχι να αποκτήσει και σημαντική μεταπωλητική αξία στο μέλλον.

Είναι πρόσφατες άλλωστε οι δηλώσεις του Παναγιώτη Διλμπέρη για την αξία του: «Ότι έχει καταφέρει σε τόσο μικρή ηλικία, το έχει καταφέρει εξαιτίας του ταλέντου του. Θεωρώ ότι και η ταπεινή προσωπικότητα έγκειται στα βήματα που του έχουν δώσει μέσα από την οικογένεια. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, τόσο στους γονείς, όσο και σε αυτόν. Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν. Πρέπει και ο ίδιος να αναλογιστεί όλο αυτό».

 

Η συμμετοχή του άλλωστε στην Μικτή ομάδα της Ε.Π.Σ.Σερρών που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, αλλά και οι κλήσεις του στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα που μάλλον θα μονιμοποιηθούν, έχουν ήδη συνδράμει προκειμένου το όνομα του να συγκαταλέγεται στην λίστα των σκάουτερς των μεγάλων ομάδων.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης του έχει δώσει ήδη 2 συμμετοχές στα τελευταία ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Αιγινιακό και συνολικά 41΄ στο χόρτο με την κόκκινη φανέλα και σκοπεύει να το ξανακάνει και κόντρα στον Κισσαμικό στο τελευταίο ματς της σεζόν, προκειμένου ο μικρός να μπει ακόμη πιο απελευθερωμένος στο ξεκίνημα του επόμενου πρωταθλήματος.

 

Και είναι σημαντικό για τον Πανσερραϊκό που κατάφερε μετά από πολλές φυγές νεαρών ταλαντούχων παικτών προς Πειραιά και προς Τούμπα, να διατηρήσει ένα “προϊόν” της δουλειάς των ακαδημιών του στις τάξεις του, ωστόσο όπως επιτυχημένα είπε ο προπονητής των “λιονταριών” θα πρέπει να υπάρξουν και άλλοι Γιαξήδες! Για αυτό θα πρέπει αφενός η επιτυχημένη δουλειά στις ακαδημίες να συνεχιστεί και αφετέρου ο Πανσερραϊκός να “εκμεταλλευτεί” τα… καλά του Σερραϊκού ποδοσφαίρου εντάσσοντας τους παίκτες στην ομάδα και δίνοντας τους την ευκαιρία να διακριθούν.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr