Πονοκέφαλος με Νίρλα και Νικολίτσα στην Ελπίδα Σκουτάρεως!

Πονοκέφαλος με Νίρλα και Νικολίτσα στην Ελπίδα Σκουτάρεως!

Παράπλευρες απώλειες και μάλιστα σημαντικές προέκυψαν στην Ελπίδα Σκουτάρεως, στην προχθεσινή ισοπαλία με τον Άρη Αβάτου, καθώς η ομάδα του Απόστολου Στύλου «πληγώθηκε» από τους σοβαρούς όπως φαίνεται τραυματισμούς των Στέλιου Νίρλα και Σπύρου Νικολίτσα και άπαντες αναμένουν τα αποτελέσματα των μαγνητικών τους που λογικά θα βγούνε την επόμενη εβδομάδα για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα.

Για τον πρώτο υπάρχουν φόβοι για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και αν επιβεβαιωθεί ίσως χάσει όλη τη σεζόν και για τον δεύτερο ανησυχία για ρήξη μηνίσκου και μερική ρήξη έσω πλαγίου. Η ατυχία και για τους δύο είναι αξιοσημείωτη και το πως τραυματίστηκαν με διαφορά κάποιων λεπτών στο ίδιο ματς. Το σίγουρο είναι πως στο “τριφύλλι” επικρατεί έντονος προβληματισμός, καθώς πάνω στους δύο συγκεκριμένους παίκτες είχε χτιστεί η μεσαία γραμμή της ομάδας και αποτελούσαν βασικό γρανάζι της λειτουργίας της, ενώ πλέον ο προπονητής καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω για να καλύψει τα κενά.

Το σίγουρο είναι πως ο χρόνος είναι λίγος, καθώς την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και μέσα από τις προπονήσεις ο τεχνικός της Ελπίδας καλείται να βρει το plan b’ με παίκτες όπως οι Κεχαγιάς, Μουσικάκης, Πασχαλούδης, Δαγκούλης και Μιντιούρης να έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ. Για το Σερραϊκό ντέρμπι πάντως επιστρέφουν και είναι διαθέσιμοι οι Δημήτρης Στεφανίδης και Σαϊνατούδης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr