Πολύ καλή εμφάνιση για τον Ορφέα, αλλά δεν του έφτανε για να κερδίσει στην Καβάλα !

Πολύ καλή εμφάνιση για τον Ορφέα, αλλά δεν του έφτανε για να κερδίσει στην Καβάλα !

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ  76-67  ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ

 

Πολύ καλός ήταν ο Ορφέας στην Καβάλα παρά την ήττα από τον ανώτερο και πιο γεμάτο Αστέρα Καβάλας. Οι “Σκοπινοί” πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά οι Καβαλιώτες ήταν αυτοί που έφτασαν δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης, εν αντιθέσει με τον Ορφέα που υποχώρησε στο 11-5 έχοντας όμως τρομερό πλεονέκτημα για την κατάληψη της 4ης προνομιούχο θέσης.

Παρότι, ο Ορφέας έμοιαζε ως το αουτσάιντερ και αγωνίστηκε χωρίς έναν από τους καλύτερους του παίχτες (Δροσινό) λόγω αρρώστιας, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή στο πνεύμα του παιχνιδιού. Το 24-19 του δεκαλέπτου μετατράπηκε σε 38-41 στο ημίχρονο με τον Λουλούδη να είναι εξαιρετικός. Οι παίχτες του Καμαράκη ανέβασαν αισθητά άμυνα και επίθεση στην 3η περίοδο και κατάφεραν να ξεφύγουν με 9 (62-53) στο 30′. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι παίχτες του Γκαβανόζη τα έδωσαν όλα για να μπουν στην διεκδίκηση του αγώνα, αλλά ο Αστέρας δεν αντιμετώπισε περαιτέρω προβλήματα φτάνοντας στο ροζ φύλλο.

 Τα δεκάλεπτα: 24-19,38-41,62-53,76-67.

Αστέρας Καβάλας (Καμαράκης): Αϊβαζίδης 4(1),Σαμαράς 3(1),Ζωηρός 4,Μπόζης 6,Μοσχόπουλος 10(1),Κούντας 2, Σουλίδης 8(2),Αρβανιτάκης 4,Χαριζάνης 13(1),Γεωργιάδης 13,Μπορμπίδης 9.

Ορφέας Ν.Σκοπού (Γκαβανόζης): Δούμας,Καραμπατζάκης 4,Παπαστεργίου 13(2),Λουλούδης 31(3),Επαμεινώνδας, Δάγκουλας 2,Θεοδωρόπουλος 4,Θεοφανίδης,Καλαντίδης 9,Γιοβάνης,Κοτόπουλος 4,Κούρος.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr