Πολύ καλή εικόνα και πρώτη νίκη για το Ρούπελ !

Πολύ καλή εικόνα και πρώτη νίκη για το Ρούπελ !

ΡΟΥΠΕΛ  76-65  ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

Πραγματοποιώντας την καλύτερη του φετινή εμφάνιση και έχοντας τον Γιαννάτο σε εξαιρετική ημέρα το Ρούπελ πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Το σύνολο του Νίκου Κηρύκου παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού έκαμψε την αντίσταση της Προσοτσάνης, η οποία προσπάθησε αλλά δεν απείλησε ποτέ πραγματικά τους “μπλε”.

Σε ένα μαγικό πρώτο δεκάλεπτο με όλα να πηγαίνουν ρολόι, το Ρούπελ κατάφερε να προηγηθεί με 28-14 και να βάλει τις βάσεις για ένα όμορφο απόγευμα με τους Γιαννάτο,Παπαδόπουλο και Στάσα να ξεκινάνε “καυτοί”. Στην 2η περίοδο ο ρυθμός έπεσε,αλλά οι γηπεδούχοι με αμυντική προσήλωση κατάφεραν να κρατήσουν την διψήφια διαφορά, που τους έδινε το 39-29.

 Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γυρίσουν άμεσα στο παιχνίδι, αλλά το Ρούπελ είχε τον τρόπο να το διαχειριστεί και με τον Γιαννάτο να είναι φανταστικός, έκλεισε το δεκάλεπτο στο +7 (52-45). Στην 4η περίοδο, οι παίχτες του Νίκου Κηρύκου με πολύ ωραία κυκλοφορία της μπάλας και τρέξιμο στο transition πέτυχαν την πρώτη τους φετινή νίκη με το 76-65 να έρχεται εύκολα. Τεράστια ώθηση στην ομάδα έδωσε η πρώτη φετινή εμφάνιση του Στάσα, που μπορεί να προσφέρει σημαντικά στην ομάδα. Πολλά παράπονα εκφράζουν οι άνθρωποι του Ρούπελ για το διαιτητικό δίδυμο της αναμέτρησης.

 Διαιτητές: Νέδογλου Ζ.-Καντζουρίδης

Τα δεκάλεπτα: 28-14,39-29,52-45,76-65.

Ρούπελ (Κηρύκος): Παπαδόπουλος 12(1),Χαραλαμπίδης 3(1),Αναστασιάδης 4,Καμπέρης,Ψαρράς 10,Γιαννάτος 26(3),Στάσας 16(1),Τάσκος 2,Πεχλιβάνος 3,Πολεμαρχάκης.

Προσοτσάνη (Δουλκέρογλου): Νυμφόπουλος 15(1),Οικονόμου 7(1),Καρακασίδης 16(3),Ντιμπ 13(1),Βουβαλίδης 7(1),Δουλκέρογλου 2, Παπαδόπουλος,Ζαμπάς 5(1).

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr