Πολύ δύσκολη αποστολή για τις γυναίκες του Πανσερραϊκού στην αήττητη Πυλαία!

Πολύ δύσκολη αποστολή για τις γυναίκες του Πανσερραϊκού στην αήττητη Πυλαία!

19/12 Α.Ε ΠΥΛΑΙΑΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ POLIECO  14:45

Στην ισχυρή Πυλαία ταξιδεύει το σύνολο του Πασχάλη Ρούλη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει το αήττητο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Παναθλητικό. 

Οι “λιονταρίνες” θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, επιδιώκοντας να κλείσουν με τον ιδανικότερο τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι “κόκκινες” δεν έχουν κάτι να χάσουν και παρουσιάζοντας ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, όπως μας έχουν συνηθίσει σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Πανσερραϊκός κυνηγάει την δεύτερη εκτός έδρας επιτυχία φέτος, όντας αήττητος εντός έδρας (4/4). Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Πασχάλη Ρούλη, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το τζάμπολ της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 14:45. 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr