ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ-BIKE RIDERS ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ-BIKE RIDERS ΣΤΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Στην Ιερισσό το περασμένο Σαββατοκύριακο (08-09/04) δόθηκε ο αγώνας για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Β. Ελλάδος τόσο στην κατηγορία των Master όσο και στην κατηγορία των Elite.
Το Σάββατο αρχικά ομάδα μας κατάφερε μια ακόμα πολύ καλή παρουσία στην κατηγορία των Master, με τον ΘΟΔΩΡΟ ΓΚΟΥΤΟΥΔΗ να στέκεται δίπλα από το βάθρο (4ος στους 30+). Ακολούθησαν οι: ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ (11ος 40+), ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ (17ος 40+), ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ (19ος 40+), ΜΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ (16ος 50+). Την ομάδα συνόδεψαν ο ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (Προπονητής) και ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΣΜΕΤΖΟΓΛΟΥ (Έφορος).

 

Την Κυριακή στην ίδια περιοχή και σε μια ακόμα μεγαλύτερη και ακόμα δυσκολότερη διαδρομή οι αθλητές της κατηγορίας Elite έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Δεδομένης της δύσκολης αποστολής τους οι: ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ (13ος), ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΔΗΣ (22ος) και ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (26ος) εξετέλεσαν την αποστολή τους με απόλυτη επιτυχία. Εδώ να σημειώσουμε πως Πρωταθλητής Β. Ελλάδος για 2017 αναδείχθηκε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ της ομάδας «Βέλος». Την ομάδα μας συνόδεψε ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr