Ποδόσφαιρο, ψυχαγωγία, πολιτισμός, φιλανθρωπία απο τις Ακαδημίες του Πανσερραϊκού!

Ποδόσφαιρο, ψυχαγωγία, πολιτισμός, φιλανθρωπία απο τις Ακαδημίες του Πανσερραϊκού!

Μόνο μπράβο αξίζουν στην διοίκηση του Πανσερραϊκού, για την σημαντική πρωτοβουλία της διοργάνωσης του 1ου Τουρνουά Φιλίας, με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ, της Δόξας Νέου Σκοπού, της Ελπίδας Σκουτάρεως, του Ολυμπιακού Λευκώνα, της ΠΑΜΑ Αγίου Αθανασίου απο την Δράμα και του Sport Village για φιλανθρωπικό και ψυχαγωγικό σκοπό.

Περισσότερα απο 200 παιδιά, προπονητές και γονείς, 7 ακαδημιών, βρέθηκαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του έτους, στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των «Κόκκινων Ακαδημιών» και αθλήθηκαν, ψυχαγωγήθηκαν και βοήθησαν οικονομικά, ευπαθείς φορείς της περιοχής μας, που βρίσκονται, υπο την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Το Σάββατο 28/12, οι ομάδες Κ14 & Κ15 του ΠΑΟΚ, που τις εκπροσώπησε, ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, αγωνίστηκαν εναντίον των αντίστοιχων Ακαδημιών του ΠΑΟΚ στο βοηθητικό γήπεδο Ομόνοιας του Πανσερραϊκού. Την Κυριακή 29/12 οι ομάδες Κ10 & Κ12 του Sport Village με τον Μπάμπη Χατζόπουλο, της Δόξας Νέου Σκοπού του Βαλάντη Καρυδάκου, της Ελπίδας Σκουτάρεως του Απόστολου Μαϊδάνογλου, του Ολυμπιακού Λευκώνα, του Δημ. Μουρατίδη και του ΠΑΜΑ Αγίου Αθανασίου, του Σταύρου Μελισσόπουλου, αγωνίστηκαν εναντίον των αντίστοιχων Ακαδημιών του Πανσερραϊκού.

Με αυτές τις ενέργειες τόσο η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, όσο και ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Σάκης Αναστασιάδης και ο υπεύθυνος ακαδημιών Γιάννης Κόκκινος, δυναμώνουν το όνομα του Πανσερραϊκού στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας μας και σε αναπτυξιακό επίπεδο, ξαναβάζοντας τον στον χάρτη των «μεγάλων».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr