Ποδοσφαιριστές Football League: «Σταματήστε να παίζετε με τις ζωές μας» (vid)

Ποδοσφαιριστές Football League: «Σταματήστε να παίζετε με τις ζωές μας» (vid)

Με ένα κοινό τους βίντεο μέσω του ΠΣΑΠ, οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Football League, στέλνουν το δικό τους μήνυμα… απόγνωσης για την κατάσταση που βιώνουν με το πρωτάθλημα να έχει μπει στον… πάγο, κάνοντας μάλιστα λόγο για «ρατσισμό» από την πλευρά της Πολιτείας, ενώ τονίζουν πως οι ίδιοι αλλά και οι συμπαίκτες τους είναι επαγγαλματίες.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

«Ο αθλητισμός είναι εκείνος που μάχεται ενάντια στις διακρίσεις και την αδικία. Δυστυχώς όμως στη χώρα μας συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εδώ και 10 μήνες βιώνουμε τη διάκριση και τον ρατσισμό. Νιώθουμε την αδικία να τρυπάει το κορμί μας. Πόσο ακόμα θα μας αντιμετωπίζετε σαν παιδιά κατώτερου Θεού; Πόσο ακόμα θα μας αντιμετωπίζετε σαν να είμαστε αόρατοι; Είμαστε κι εμείς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Η κατηγορία μας είναι η μοναδική ανενεργή όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Παρότι τηρείται το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο με όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, το οποίο εσείς αποδεχθήκατε. Κι έχει αποδειχθεί με αριθμούς το πόσο αποτελεσματικό είναι. Απαιτούμε ίση αντιμετώπιση. Έχουμε κι εμείς όνειρα και φιλοδοξίες. Πρέπει να καταλάβετε πως παιχνίδι είναι το ποδόσφαιρο και όχι οι ζωές μας. Σταματήστε να παίζετε με αυτές. Δώστε λύση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της Football League τώρα».

Δείτε το βίντεο εδώ:

Share