Ποδαρικό με το δεξί θέλουν οι Ίκαροι σε παιχνίδι “παγίδα” !

Ποδαρικό με το δεξί θέλουν οι Ίκαροι σε παιχνίδι "παγίδα" !

Το νέο έτος βρίσκει τους Ικάρους να υποδέχονται την νεανική και άκρως συναγωνιστική έως τώρα, ομάδα της ΔΕΚΑ. Οι Θεσσαλονικείς, παρότι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα ως ένα από τα φαβορί υποβιβασμού, έχουν διαψεύσει τα προγνωστικά και έχουν σημειώσει 5 νίκες και 4 ήττες με την τελευταία νίκη να είναι και η πιο αναπάντεχη, καθώς πριν την διακοπή των Χριστουγέννων, η ΔΕΚΑ κέρδισε τον Μακεδονικό με 70-67 και έδειξε πόσο υπολογίσιμος αντίπαλος είναι.

Το παιχνίδι της Κυριακής (18:00) στο κλειστό της Κοιλάδας κρύβει πολλές “παγίδες” με τους “κυανοκίτρινους” να καλούνται να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Λεύκιππο, που προηγήθηκε της διακοπής. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στους Ικάρους, οι οποίοι στοχεύουν στην νίκη, η οποία θα έρθει μέσα από σκληρή προσπάθεια.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr