Πλησιάζει κορυφή η ”ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ” «σκίες» στην ομάδα των ”ΠΕΛΑΡΓΩΝ”!

Πλησιάζει κορυφή η ''ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ'' «σκίες» στην ομάδα των ''ΠΕΛΑΡΓΩΝ''!

Στην κορυφή της κατάταξης, πλησιάζει η ομάδα της ΄΄ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ΄΄, στο πρωτάθλημα Μπάσκετ Παλαιμάχων, Εργαζομένων & Ανέργων Νομού Σερρών, κερδίζοντας δύσκολα το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής κόντρα στην ομάδα ΄΄Juice Box/Εν Κήπω Πελαργοί΄΄. Οι δυο αντίπαλοι έπαιξαν ωραίο μπάσκετ κατά διαστήματα ενώ το αποτέλεσμα κρίθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης. Πλέον οι δυο αντίπαλοι είναι ισόβαθμοι με 13 βαθμούς στην 2η θέση αλλά υπερτερεί η ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ λόγω της χθεσινής νίκης. Πρώτη ομάδα ειναι οι  Gangsters με 14.

 Για ακόμα έναν αγώνα οι πόντοι που σκόραραν οι παίκτες της ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ θα διατεθούν στον σύλλογο ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ, που φροντίζει τα παιδιά με αυτισμό. Μια πρωτοβουλία που εκφράζεται με προβολή του λογοτύπου του Σερραϊκού συλλόγου γονέων, στην φανέλα της ομάδας, καθώς και με ειδικό μπάνερ όταν αγωνίζεται η ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ στο πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής σε 6 αγώνες πρωταθλήματος και έναν κυπέλλου έχει συγκεντρωθεί το συμβολικό ποσό των 440€.

Εντύπωση προκάλεσε μετά το τέλος του αγώνα, η πληροφορία μελών της ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ, ότι η ομάδα των Πελαργών, διατηρεί στις τάξεις της, 3 καλαθοσφαιριστές που αγωνιστήκαν την περσινή σεζόν σε τοπική κατηγορία, κάτι που δεν επιτρέπεται σύμφωνα με το άρθρο 3, παράγραφος 3.5 του καταστατικού του πρωταθλήματος, που έχει κατατεθεί στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Σερρών στο τμήμα αθλητικών εκδηλώσεων.

Η πληροφορία ελέγχεται από την ομάδα της ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ που ζήτησε εξηγήσεις, χωρίς να διαψευστεί, ενώ διατηρεί και το δικαίωμα ένστασης εντός 48 ωρών, παρά το γεγονός ότι κέρδισε τον αγώνα και ενδεχομένως να μην προχωρήσει σε αυτή την διαδικασία. Το ζήτημα όμως που προκύπτει, -εάν ισχύει- η παρατυπία από πλευράς Πελαργών, είναι τι γίνεται με τις άλλες ομάδες που αντιμετώπισε και κέρδισε.

 

΄΄ Άρθρο 3 : Δικαίωμα συμμετοχής – Ηλικίες συμμετοχής

3.5.Αθλητές που αγωνίστηκαν την προηγούμενη περίοδο (2015 – 2016) σε Τοπική κατηγορία καλαθοσφαίρισης έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα, αρκεί να είναι γεννημένοι το 1991 και γηραιότεροι. Αθλητές αυτής της συγκεκριμένης κατηγορίας μπορεί να έχει κάθε ομάδα, αρκεί να είναι μέχρι 2 και η ομάδα θα το δηλώσει στην υπεύθυνη δήλωση που θα καταθέσει προς τον Δήμο.΄΄

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr