Πληρωμές, φιλικό και… επενδυτής ενόψει;

Πληρωμές, φιλικό και... επενδυτής ενόψει;

Το χρώμα του χρήματος είδαν το Σάββατο οι παίκτες του Πανσερραϊκού, καθώς έστω και μετά από πολλές πιέσεις και συζητήσεις επί συζητήσεων, η διοίκηση τους κατέβαλλε χρήματα για χρωστούμενα από την περσινή χρονιά και προκαταβολές νέων συμβολαίων, κίνηση που είχε ως αποτέλεσμα όλα να κυλήσουν ομαλά και να γίνουν κανονικά οι προπονήσεις. Βέβαια ένα δημοσίευμα του serresbomb που σύμφωνα με το ρεπορτάζ μπορεί να έχει σοβαρή βάση, αναφέρει πως όλα αυτά έγιναν μετά από παραίνεση εκπροσώπου ενός Έλληνα επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό και θα είναι ο νέος επενδυτής των “λιονταριών”, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται μέσα στην εβδομάδα. Mάλιστα λέγεται πως αυτός έστειλε τα χρήματα την Πέμπτη!

Μέσα σε όλο αυτό το περίεργο κλίμα αναμονής των εξελίξεων ο Σάκης Αναστασιάδης συνεχίζει το δύσκολο έργο προετοιμασίας της ομάδας, η οποία έχει επίσημο ματς κόντρα στον Εργοτέλη σε περίπου δύο εβδομάδες και την Τετάρτη με το υπάρχον υλικό θα αντιμετωπίσει στο πρώτο φιλικό ματς τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr