“Πλήρωσε” την αστοχία του και αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες ο Ορφέας !

"Πλήρωσε" την αστοχία του και αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες ο Ορφέας !

ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ  49-51  Α.Ο ΚΑΒΑΛΑΣ

Ματς για γερά νεύρα ήταν αυτό που εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό του Σκοπού. Οι γηπεδούχοι “πλήρωσαν” την αστοχία τους και την αδυναμία τους στην ρακέτα και ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς από τον Α.Ο Καβάλας. Αυτή η ήττα σήμανε και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου για τους παίχτες του Χρήστου Γκαβανόζη.

Ένα παιχνίδι αμφίρροπο με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, κάτι που μαρτυράει και το σκορ των δεκαλέπτων έμελλε να γείρει προς τους Καβαλιώτες, που ήταν ίσως καλύτεροι στις λεπτομέρειες. Η ομάδα του Ορφέα θα παρουσιαστεί αρκετά αλλαγμένη την φετινή χρονιά έχοντας κάποιες προσθαφαιρέσεις και σίγουρα για να δέσει το νεανικό σύνολο θα χρειαστεί δουλειά και υπομονή.

Τα δεκάλεπτα: 15-16,24-27,39-38,49-51.

Ορφέας (Γκαβανόζης) :Δούμας 2, Καραμπατζάκης 2, Παπαστεργίου 5(1), Δροσινός 11(3), Σκαρλατόπουλος, Επαμεινώνδας, Θεοδωρόπουλος 7(1), Θεοφανίδης,  Καλαντίδης 2, Λουλούδης 10(1), Κοτόπουλος 2, Χαβαλές 8.
ΑΟ Καβάλας: Γερασιμίδης 13(3), Τσολάκης 2, Νικόλα, Αντωνίου 6, Παπουτσής 4, Τζιούτζιας 7, Κυριαζόπουλος 9(1), Κοσμίδης,  Παπαδόπουλος 6, Τσιλικίδης 4, Χατζηαποστολίδης, Θεοδώρου.
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr