Πλήθους κόσμου & παιδιών έκοψαν την βασιλόπιτα τους οι Ίκαροι! (pics)

Πλήθους κόσμου & παιδιών έκοψαν την βασιλόπιτα τους οι Ίκαροι! (pics)

Καλή χρονιά με κάθε επισημότητα πλέον από τους Ικάρους, οι οποίοι με την δύναμη τους, το πλήθος των παιδιών των ακαδημιών που αθλούνται με την ομάδα, αλλά και του κόσμου που την στηρίζει, όπως είπε και ο πρόεδρος Άρης Αθανασιάδης όταν πήρε το μικρόφωνο, έκοψαν και φέτος την βασιλόπιτα τους στο Κλειστό της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, λίγες ώρες πριν από το ματς της ανδρικής ομάδας με τον Ορφέα Ξάνθης. 

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως το φλουρί έπεσε στην πρώτη ομάδα, με την ευχή όλων να είναι φυσικά το 2018 να συνοδευτεί και από την άνοδο της ομάδας στην Α2, ένας στόχος για τον οποίον καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και έχει έναν ολόκληρο γύρο ακόμη μπροστά της για να τα καταφέρει.

Επίσημοι προσκεκλημένοι θεσμικοί παράγοντες του τόπου μας & χορηγοί, τίμησαν την εκδήλωση μας δια ζώσης αλλά και από μακριά! Συγκεκριμένα το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, ο Βουλευτής Μιχάλης Τζελέπης, αλλά και η οικογένεια Σάνδρου της ΜΕΤΡΟΝ ως επίσημοι χορηγοί της ομάδας, ενώ επιστολή έστειλε η Βουλευτής Φωτεινή Αραμπατζή που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγως της παρουσίας της στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Μακεδονικό.

Φυσικά πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν τα Ικαρόπουλα, ενώ υπήρχαν πλούσια δώρα για αρκετούς τυχερούς και highlights της εκδήλωσης οι ελεύθερες βολές του Πάτερ που τέλεσε το μυστήριο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr