Πεχλιβάνης: «Θα παλεύουμε σε κάθε φάση για να έρθει η νίκη»

Πεχλιβάνης: «Θα παλεύουμε σε κάθε φάση για να έρθει η νίκη»

Για τους στόχους της ομάδας, το φετινό ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το άθλημα εξαιτίας της κρίσης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ορφέα ο forward της ομάδας Κώστας Πεχλιβάνης.

 

 -Κώστα το Πρωτάθλημα ξεκινάει σε λίγες ημέρες. Τι να περιμένει ο κόσμος του Ορφέα από την ομάδα και τον «Πέχλι»

«Ξεκινάει η νέα σεζόν την άλλη Κυριακή μέσα στην Καβάλα, έχουμε εστιάσει την προσοχή μας στον Αστέρα. Ο κόσμος να περιμένει πάθος από την ομάδα, ενέργεια και το 100% σε κάθε φάση ξεχωριστά για να έρχεται η νίκη στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια».

 

 -Σε τρομάζει το φετινό Πρωτάθλημα καθώς ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος

Ναι υπάρχει ανταγωνισμός, γενικά η Γ΄ Εθνική τελευταία είναι δύσκολη κατηγορία. Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες.

 

-Η κρίση δυστυχώς επηρεάζει αρνητικά αρκετές ομάδες και παίκτες στην προσπάθεια τους να ασχοληθούν με το μπάσκετ αλλά και τα υπόλοιπα αθλήματα, ένα σχόλιο σχετικά με αυτό.

Όταν σε μία χώρα υπάρχει κρίση πλήττεται σιγουρα και  ο αθλητισμός. Δεν υπάρχουν πλέον τα χρήματα από την Ομοσπονδία όπως παλιά με αποτέλεσμα να “ματώνει” αποκλειστικά ο πρόεδρος της κάθε ομάδας.

 

-Ο κόσμος σε αποκαλεί «Σερραίο Ναβάρο» εξαιτίας της δεινότητας σου στα Σουτ. Πως νιώθεις για αυτό;

Ο Ναβάρο είναι ένας θρύλος του μπάσκετ το ότι με συγκρίνουν με αυτό το όνομα είναι τιμή για εμένα, τους ευχαριστώ πολύ.

 

-Μερικά λόγια τέλος για τον κόσμο της ομάδας

Ο κόσμος πάντα είναι δίπλα μας εδώ στον Ορφέα τον θέλουμε και φέτος, είναι ο έκτος μας παίκτης και είμαι σίγουρος ότι θα μας συμπαρασταθεί και πάλι.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr