Πετυχημένη η επέμβαση του Στέφανου Πέτρου!Μετρά αντίστροφα για την επιστροφή!

Πετυχημένη η επέμβαση του Στέφανου Πέτρου!Μετρά αντίστροφα για την επιστροφή!

Σε περίπου 5 μήνες, ο Στέφανος Πέτρου που στάθηκε άτυχος στον αγώνα του Πανσερραϊκού με την Χρυσούπολη, θα μπορεί και πάλι να συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο νεαρός άσσος που είναι δυνατός, υποβλήθηκε χθές σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης στο αριστερό του γόνατο και οι γιατροί εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για το στάδιο αποθεραπείας του, αφού το μόσχευμα αντέδρασε θετικά. Δίπλα του η οικογένεια του απο την πρώτη στιγμή καθώς και οι φίλοι και οι συμπαίκτες του.

Η ομάδα του Πανσερραϊκού εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για τον παίκτη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | Ποδοσφαιρικό τμήμα ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Γρήγορα πάλι κοντά μας ως πρωταθλητής Στέφανε!

Η ομάδα του Πανσερραϊκού, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της και τα ΜΜΕ, ότι ο ποδοσφαιριστής μας, Στέφανος Πέτρου, ο οποίος στο ματς με το Νέστο Χρυσούπολης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα. Στέφανε, θερμές ευχές από όλους μας, για ταχεία ανάρρωση και σε περιμένουμε να πανηγυρίσουμε μαζί την άνοδο και το πρωτάθλημα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr