“Πετάει φωτιές” ο Ρόβας στον Ηρακλή!

"Πετάει φωτιές" ο Ρόβας στον Ηρακλή!

Σημείο αναφοράς στην προσπάθεια του Ηρακλή για επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίας φαίνεται πως αποτελεί ο Χρήστος Ρόβας, καθώς ο 23χρονος Σερραίος επιθετικός… τα σπάει με την φανέλα του “γηραιού” διατηρώντας «ανοιχτή γραμμή» με τα αντίπαλα δίχτυα από την πρώτη ημέρα που αγωνίστηκε.

Στο ματς της Κυριακής με τον Καμπανιακό και στη νίκη με 5-1(για την ιστορία σκόραραν και οι Κρυστάλλης και Καστριτσέας), ο Ρόβας πέτυχε δύο ακόμη τέρματα, έφτασε τα οκτώ σε εννιά συμμετοχές και είναι πρώτος σκόρερ του δευτέρου ομίλου και επίδοσή του γίνεται ακόμη πιο σημαντική καθώς σκοράρει για πέντε συνεχόμενες αναμετρήσεις!

Ο Ρόβας που έχει φτιάξει τον δικό του όνομα, ειδικά στην Γ΄ Εθνική, από την στιγμή που αποχώρησε από τον Εθνικό Σιδηροκάστρου και φαίνεται πως δεν έχει εκτιμηθεί αναλόγως από τις Σερραϊκές ομάδες, αρπάζει την ευκαιρία που του δίνει ο Σάκης Αναστασιάδης και εντυπωσιάζει.

Μάλιστα θα συμμετάσχει και σε έναν αγώνα μπάσκετ για τα 109 χρόνια ιστορίας του Ηρακλή με συμπαίκτες τους επίσης Σερραίους Γκαγκαλούδη και Τότσιο, όπως και τους Αρμενάκη, Καραντασιάδη, Μπαμπαλιούτα.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr