Περνούν την πόρτα της εξόδου Ορφανίδης & Ρούντοβιτς!

Περνούν την πόρτα της εξόδου Ορφανίδης & Ρούντοβιτς!Η πόρτα της εξόδου έχει ανοίξει πλέον στον Πανσερραϊκό και οι αποχωρήσεις συνεχίζονται, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να προαναγγέλει και το “αντίο” δύο παικτών, πέρα από το δικό του, στην συνέντευξη τύπου. Αυτοί θα είναι ο Λάζαρος Ορφανίδης και ο Αντρίγια Ρούντοβιτς, οι οποίοι και αποχαιρέτησαν τον έμπειρο τεχνικό και πολύ πιθανό από την Πέμπτη κιόλας θα τα μαζέψουν και θα φύγουν.

Και αν ο Ορφανίδης έδωσε βοήθειες ερχόμενος από την Ξάνθη, κάνοντας συνολικά 13 συμμετοχές, η μοναδική εικόνα που υπάρχει από την 13η χειμερινή μεταγραφή των “λιονταριών”, τον Άντριγια Ρούντοβιτς, είναι στην παρουσίαση του, καθώς δεν πήρε λεπτό συμμετοχής!

Έτσι, οι δυο τους μαζί με τον Χατζητερζόγλου που έχει επίσης αποχωρήσει εδώ και λίγες ημέρες αποτελούν τους παίκτες που αποχαιρέτησαν νωρίτερα την ομάδα και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλοι.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr