Περιμένουν απόφαση από την ΕΠΟ για να… σφυρίξουν σέντρα στην Επίλεκτη!

Περιμένουν απόφαση από την ΕΠΟ για να... σφυρίξουν σέντρα στην Επίλεκτη!

Περίπου ένα μήνα εκτός αρχικού προγραμματισμού βρίσκεται η Ε.Π.Σ.Σερρών στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας μετά τις εξελίξεις που έχουν βάλει φρένο στην σέντρα των play off και των play out. Η διοίκηση περιμένει… πάνω από το ακουστικό προκειμένου να ενημερωθεί για την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ σχετικά με την έφεση που κατέθεσε ο Οδυσσέας Αναγέννησης και αναλόγως να πράξει.

 

Πρόθεση είναι να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να γίνει η σέντρα στους αγώνες άμεσα. Μάλιστα υπάρχει μία πληροφορία που θέλει την απόφαση να βγαίνει την Τετάρτη 26/4, ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο αν δεν είναι και επίσημο.

 

Όπως και να έχει οι ομάδες έχουν κουραστεί από την αναμονή, έχουν βγει εκτός αγωνιστικού ρυθμού, βρίσκονται σε διαδικασία προετοιμασίας προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμες και η κατάληξη της απόφασης θα είναι λυτρωτική.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr