Περιμένει τον Ηρακλή για… “αγορές” της τελευταίας στιγμής ο Πανσερραϊκός!

Περιμένει τον Ηρακλή για... "αγορές" της τελευταίας στιγμής ο Πανσερραϊκός!

Τις εξελίξεις στον Ηρακλή περιμένουν στον Πανσερραϊκό για κάποιες μεταγραφές της τελευταίας στιγμής που θα ενισχύσουν και θα δώσουν βάθος στο για την ώρα μικρό ρόστερ των “λιονταριών”. Στον “γηραιό” δεν υπήρξε ούτε την Παρασκευή κάποια εξέλιξη, οι παίκτες δεν έχουν άλλη υπομονή και καλώς εχόντων για τους “κόκκινους” μέσα στο Σαββατοκύριακο πιθανόν να υπάρχουν εξελίξεις. Έτσι και αλλιώς η προθεσμία είναι μέχρι την Δευτέρα.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Αναστασιάδης γνωρίζοντας πρόσωπα και παίκτες από την θητεία του στον Ηρακλή έχει βάλει στο στόχαστρο τρεις «κυανόλευκους». Ο ένας είναι ο Κώστας Βλαχόπουλος, 19χρονος μέσος, γέννημα θρέμμα του “γηραιού”.

Ο άλλος είναι ο Βασίλης Αμαραντίδης, 20χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ηρακλή από το 2015, έπαιξε σε δύο ματς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες της Κιέβο.

Και ο τρίτος της παρέας είναι ο 20χρονος μέσος Λάζαρος Ρότα που είχε επίσης επαγγελματικό συμβόλαιο από το καλοκαίρι του 2016.


Τέλος, συζητήσεις υπάρχουν και με άλλον έναν αμυντικό, τον Κωνσταντίνο Τσαμούρη. Ο 22χρονος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και αριστερά και έμεινε ελεύθερος από τη δεύτερη ομάδα της Καϊζερσλάουτερν με την οποία είχε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Έχει περάσει ακόμη από Λαμία και Ξάνθη έχοντας συνολικά 29 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr