Περιζήτητος και λόγω ηλικίας ο Τσιμίκας, αλλά περιμένει τον Πανσερραϊκό…

Περιζήτητος και λόγω ηλικίας ο Τσιμίκας, αλλά περιμένει τον Πανσερραϊκό...

Από τους πλέον περιζήτητους παίκτες της Football League φαίνεται πως είναι ο Στέργιος Τσιμίκας, καθώς η ηλικία του ταιριάζει “γάντι” και στις ομάδες που δεν έχουν πάρει αδειοδότηση και για αυτό και ο ίδιος έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις, ωστόσο έχει τον Πανσερραϊκό πάντα σε προτεραιότητα.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 16/2/1994 εμπίπτει στην ηλικιακή κατηγορία παικτών που μπορούν να αποκτηθούν από τις ομάδες που έχουν περιορισμό στις μεταγραφές και οι 71 συμμετοχές του στην Football League, συν δύο ακόμη σεζόν στην Γ΄ Εθνική, τον κάνουν από τους πλέον έμπειρους στην ηλικία τους.

Πάντως εφόσον οι “κόκκινοι” ετοιμαστούν  καλώς εχόντων των πραγμάτων για την κατηγορία, ο Τσιμίκας, που ήταν έτσι και αλλιώς ο παλαιότερος παίκτης της ομάδας όντας σε αυτήν από το 2012 όταν και έγινε επαγγελματίας, θα μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ο παίκτης πάνω στον οποίον θα χτιστεί το υπόλοιπο ρόστερ.

Ήδη έχει επιβεβαιωθεί και από τον ίδιο μία επαφή με την Βέροια, ενώ πριν από λίγες ημέρες γνωστοποιήθηκε ενδιαφέρον από τον Κισσαμικό και σίγουρα δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη και άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ίδιος βάζει τους πάντες στην αίθουσα αναμονής ελπίζοντας πως στις επόμενες ημέρες θα γνωρίζει το μέλλον του.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr