“Περαστικά” από την Ελπίδα Σκουτάρεως στον Στέλιο Νίρλα

"Περαστικά" από την Ελπίδα Σκουτάρεως στον Στέλιο Νίρλα

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε τις προηγούμενες ημέρες ο ποδοσφαιριστής της Ελπίδας Σκουτάρεως Στέλιος Νίρλας, με το “τριφύλλι” να του στέλνει τις δικές του ευχές, προκειμένου να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. 

Θυμίζουμε πως ο Νίρλας είχε τραυματιστεί σοβαρά στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη Αβάτου στις αρχές Οκτωβρίου και υποβλήθηκε σε επέμβαση στους χιαστούς συνδέσμους, κάτι που φυσικά δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δείτε την ανάρτηση:

“Η οικογένεια της Ελπις Σκουτάρεως,διοίκηση,προπονητές,ποδοσφαιριστες και κόσμος εύχονται σε ένα δικό μας παιδί τον Στέλιο Νιρλα περαστικά του…Ο Στέλιος υποβλήθηκε σε επέμβαση χιαστών συνδέσμων και θα απουσιάσει για αρκετό καιρο ακομη από τα γήπεδα…Του ευχόμαστε να ειναι σιδερένιος υγειής πάνω από ολα και καλή επιστροφή σε αυτο που τόσο πολυ αγαπά”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr