Περίπατο στην Δράμα για τις “λιονταρίνες” !

Περίπατο στην Δράμα για τις "λιονταρίνες" !

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ  39-62  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Αφήνοντας πίσω τους την κακή εμφάνιση και ήττα από την Καλαμαριά, οι γυναίκες του Πανσερραϊκού επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα αφού κέρδισαν εύκολα στην Δράμα τους Τιτάνες. Αυτό ήταν και το προτελευταίο παιχνίδι τους για φέτος και την ερχόμενη εβδομάδα υποδέχονται τον Ολυμπιακό Βόλου για να κλείσουν το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή με νίκη.

Όσον αφορά την Κυριακάτικη αναμέτρηση οι παίκτριες του Τατιτζικίδη είχαν ένα σταθερό προβάδισμα στο πρώτο και το δεύτερο δεκάλεπτο και εξασφάλισαν το ροζ φύλλο αγώνος στην 3η περίοδο, όπου και αύξησαν την διαφορά στους 17 πόντους (26-43). Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και κάπως έτσι ο Πανσερραϊκός έφτασε στην νίκη.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος – Κώννης
Δεκάλεπτα: 8-16, 15-27 (ημ.), 26-43, 39-62.
Τιτάνες Δράμας (Καγιάογλου): Τερτλίδου 5, Καργιώτη 9(1), Μαμαλίγκατζη 17(4), Ντελή 6, Παλάδα 2, Τσοκανταρίδου, Φιλιππίδου, Bαρσάμη, Κολοκυθά, Κοσκερίδου.
Πανσερραϊκός (Τσάντα): Χωλοπούλου 7, Βάννα 3(1), Χύσα, Τσάντα 7(1), Μπακιρτζίδου 2, Θανοπούλου 12, Δαμιανάκου 2, Πλετέκη 5, Κουτούση 9, Πιτσιάβα 1, Γκανάτσιου 8, Μίχου 6.
*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr
Share