Πεντάδα μεταγραφών από τον Πανσουλιακό!

Πεντάδα μεταγραφών από τον Πανσουλιακό!

Με πέντε μεταγραφές ενισχύθηκε ο Πανσουλιακός προκειμένου να εντείνει την προσπάθεια για να μπει στα play off, όντας σε απόσταση βολής από την 6η θέση της Επίλεκτης.

 

Οι “πορτοκαλί” του Γιώργου Κεχλιμπάρη ενισχύθηκαν σε όλες τις γραμμές και συγκεκριμένα απέκτησαν τον 22χρονο τερματοφύλακα Κώστα Καραδήμα που αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Αντιρίου, τον 19χρονο αμυντικό Χρήστο Καραδήμα από την ίδια ομάδα και τους γνώριμους στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο Γκατέκα, Κυράδη και Αναστασιάδη. Ο Δημήτρης Γκατέκας αγωνιζόταν στην Βέργη έχοντας πλούσια θητεία και γεμάτη με γκολ, σκοράροντας φέτος δύο φορές στο πρωτάθλημα, ενώ ο 25χρονος μέσος Κώστας Κυράδης αγωνιζόταν στο Σκούταρι. Τέλος ο Άρης Αναστασιάδης έχοντας αγωνιστεί σε νέους Πανσερραϊκού και FC Serres,  έπαιζε στο Σιδηρόκαστρο έχοντας πετύχει ένα γκολ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr