Πειθαρχική Δίωξη στον Πανσερραϊκό για… 40 ευρώ!

Πειθαρχική Δίωξη στον Πανσερραϊκό για... 40 ευρώ!Αν είναι δυνατόν… Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στον Πανσερραϊκό για υπόλοιπο προστίμων στην ΕΠΟ, με αποτέλεσμα, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (20/4), η ΠΑΕ να κληθεί σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football league.

Την ώρα που τα «λιοντάρια» αντιμετωπίζουν μύρια προβλήματα ήρθε να προστεθεί άλλο ένα. Το τραγελαφικό της υπόθεσης, όμως, είναι ότι το ποσό που κίνησε όλη αυτή τη διαδικασία ανέρχεται στα… 40 ευρώ!

Η  ΕΠΟ, δηλαδή, κίνησε τις διαδικασίες για να παρέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και αναγκαστικά και η Πειθαρχική της Ένωσης για αυτό το «αστείο» ποσό, προκαλώντας για άλλη μία φορά.

Αναλυτικά: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία: 1) τη Δευτέρα 23/4/2018 και ώρα 9:00 την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, για ότι λεπτομερώς περιγράφεται στην συγκοινοποιούμενη απο 18/4/2018 πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ».

 

πηγή:a-sports.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr