Παρουσιάστηκε κι επίσημα απο τον Ολυμπιακό ο Α. Αποστόλοπουλος!

Παρουσιάστηκε κι επίσημα απο τον Ολυμπιακό ο Α. Αποστόλοπουλος!

Επίσημα πλέον απο σήμερα, ο νεαρός Τόλης Αποστολόπουλος ανήκει στο δυναμικό της Πειραϊκής ΠΑΕ. Το ‘SSN’ είχε το ρεπορτάζ της μεταγραφής, πριν απο λίγες μέρες και σας το είχε παρουσιάσει, με το deal του Πανσερραϊκού με τον Ολυμπιακό να είναι σημαντικό δεδομένων των συνθηκών για τα «λιοντάρια».

Ο Αποστολόπουλος, είναι ενα αυθεντικό προϊόν των «κόκκινων» ακαδημιών των Σερρών, που έχει ποδοσφαιρική παράδοση και δεν χάθηκε… στην διαδρομή, αφού την τελευταία διετία η διοίκηση των Κατσαβάκη-Καζία, προστάτεψαν τα ταλέντα της ομάδας και πλέον ο Πανσερραϊκός διαχειρίζεται ξανά αυτόνομα τα «λιονταράκια». Μάλιστα εάν η ομάδα δεν είχε ερασιτεχνικό καθεστώς, οι μεταγραφές θα είχαν άλλη οικονομική αξία αλλά έστω κι έτσι εάν όλα πάνε καλά και υπάρχει η ανάλογη εξέλιξη απο τον 17χρονο αριστερό μπακ, το οικονομικό μέγεθος της συγκεκριμένης συμφωνίας θα αλλάξει σημαντικά.

Ευχόμαστε σαν ιστοσελίδα και πάλι τα καλύτερα στο νεαρό Τόλη Αποστολόπουλο και ας κάνει τρομερό Σερραϊκό δίδυμο, με το έτερο σερραιόπουλο στο λιμάνι, τον σπουδαίο Ντίνο Τσιμίκα.

Αναλυτικά η παρουσίαση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Απόστολου Αποστολόπουλου. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου του 2002) θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr