Παρουσιάστηκαν οι νέες εντυπωσιακές φανέλες του Πανσερραϊκού (photos)

Παρουσιάστηκαν οι νέες εντυπωσιακές φανέλες του Πανσερραϊκού (photos)

Ο Πανσερραϊκός εμφάνισε στα «κόκκινα media», τις τρεις νέες εντυπωσιακές φανέλες, που τον φέρνουν στην κορυφή, μόνο απο τα ρούχα! Κόκκινη, λευκή και πορτοκαλί, με διαγώνιες ρίγες στην ύφανση και υδατογράφημα το ανανεωμένο και εντυπωσιακό έμβλημα του συλλόγου τον Λέοντα της Αμφίπολης αλλα και τιμή στον ήρωα του τόπους μας Εμμανουήλ Παπά!

Η νέα ΠΑΕ, συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία με την Macron και μπαίνει δυναμικά στον χώρο του merchandising…σύντομα με το eshop,  οι φανέλες θα γίνουν ανάρπαστες απο τους φιλάθλους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο πρωταθλητής Πανσερραϊκός, ετοιμάζεται για τις προκλήσεις της Football League, με νέες κορυφαίες εμφανίσεις! Οι νέες φανέλες και όλος ο προπονητικός ιματισμός είναι και φέτος σχεδιασμένος απο την Ιταλική εταιρεία Macron, που ετοίμασε για την ομάδα μας, τρεις ξεχωριστές εμφανίσεις!

Ξεχωριστή τιμή για το ανανεωμένο έμβλημα του συλλόγου και ιστορικά για τον ήρωα του τόπου μας και της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, Εμμανουήλ Παπά!

Φανέλες 2020-21:

Η κλασσική κόκκινη, με ανάγλυφη διαγώνια ρίγα στην ύφανση, λευκό γιακά και φινίρισμα στους ώμους, με μεγάλο υδατογράφημα στο κάτω μέρος, με το «Λιοντάρι της Αμφίπολης» και πίσω στην ράχη την μορφή του ήρωα Εμμανουήλ Παπά!

Η λευκή εκτός έδρας, που ο κόσμος θα λατρέψει, με κόκκινα τελειώματα στον λαιμό και τους ώμους και με εντυπωσιακό το λιοντάρι σε γκρι απόχρωση. Φυσικά και εδώ υπάρχει στο πίσω μέρος τιμητικά η αναφορά στην επανάσταση του 1821.

Τέλος, η εναλλακτική πορτοκαλί εμφάνιση, ξεπερνά τα όρια και έρχεται να εντυπωσιάσει, τόσο στην εμφάνιση όσο και στα στοιχεία που την περιβάλλουν. Εδώ το έμβλημα είναι μικρότερο στο υδατογράφημα αλλά στο στήθος είναι εκτός θυρέου, δίνοντας μια ρετρό αίσθηση. Το ειδικό σημειολογικό μήνυμα για την επανάσταση κοσμεί και την τρίτη εμφάνιση της ομάδας μας!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr