Παρουσία Παυλόπουλου ο 19ος αγώνας δρόμου “Εμμ.Παππάς”!

Παρουσία Παυλόπουλου ο 19ος αγώνας δρόμου "Εμμ.Παππάς"!

Ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά και το ομώνυμο τοπικό διαμέρισμα σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης διοργανώνει την Κυριακή 3/12 τον 19ο Αγώνα Δρόμου, 17χλμ. επί δημοσίας οδού, στη μνήμη του ήρωα, Εμμανουήλ Παπά, Αρχιστράτηγου των Μακεδονικών δυνάμεων της Εθνικής Επανάστασης του 1821, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 196 χρόνων από τον θάνατο του.

Η απονομή των μεταλλίων θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου που θα παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης του Ήρωα.

Το σημείο έναρξης θα είναι ο ανδριάντας του Εμμανουήλ Παππά στην Πλατεία Ελευθερίας των Σερρών στις 10:45, ενώ οι αθλητές αφού διασχίσουν την απόσταση και περάσουν πέρα από τους δρόμους της πόλης από τα τοπικά διαμερίσματα Αγίου Ιωάννη, Επταμύλων, Νέου Σουλίου και Αγίου Πνεύματος θα τερματίσουν στον ανδριάντα του ήρωα στο ομώνυμο χωριό.

Αξίσει να σημειωθεί ότι στους τρεις πρώτους νικητές πέραν των μεταλλίων, σε άνδρες και γυναίκες, θα μοιραστεί το ποσό των 1.000 ευρώ, ανάλογα με την θέση που θα τερματίσει ο καθένας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr