Παρουσίασε Τσιμίκα η Έσμπιεργκ!

Παρουσίασε Τσιμίκα η Έσμπιεργκ!

Την απόκτηση του Σερραίου αριστερού μπακ Κώστα Τσιμίκα με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε και επίσημα η Έσμπιεργκ! Η Δανέζικη ομάδα που δίνει την δική της μάχη επιβίωσης πιστεύει πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα την βοηθήσει για να πετύχει τους στόχους της.

 

“Είμαι νέος και δεν έχω παίξει τόσο πολύ στον Ολυμπιακό. Ως εκ τούτου, νομίζω, η Esbjerg είναι μια καλή επιλογή, επειδή υπάρχει μια ευκαιρία για να πάρω παιχνίδι. Νιώθω αρκετά ώριμος για να πάρει την ευκαιρία, και αυτό είναι κάτι το ιδιαίτερο, να μου επιτραπεί να αναδείχθώ σε μια χώρα όπως η Δανία. Είμαι ένας επιθετικός και γρήγορος αριστερό μπακ που του αρέσει να βελτιώνεται. Ο στόχος της μεταγραφής στην Esbjerg είναι να κάνω ένα βήμα προς τα εμπρός στην καριέρα μου και να αποδείξω ότι είμαι άξιος αυτής της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν. Το τελευταίο σημαίνει πολλά για μένα. Έξω από το γήπεδο, είμαι ήρεμος, μου αρέσει να μένω στο σπίτι και να παρακολουθώ ποδόσφαιρο στην τηλεόραση” ήταν οι πρώτες του δηλώσεις.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr