Παρουσίασε τον “Χορό των συμβόλων” στις Σέρρες ο Μ.Σακελλαρόπουλος

Παρουσίασε τον "Χορό των συμβόλων" στις Σέρρες ο Μ.Σακελλαρόπουλος

Το νέο του μυθιστόρημα “Ο χορός των συμβόλων” παρουσίασε την Τετάρτη στις Σέρρες ο γνωστός αθλητικός συντάκτης Μένιος Σακελλαρόπουλος, παρουσία επίσης δύο εκλεκτών Σερραίων δημοσιογράφων, του Βασίλη Αναστασιάδη και της Νάντιας Δερέμπεη, οι οποίοι και προλόγισαν την εκδήλωση, με τον ίδιο να αναφέρεται και στην επαγγελματική πορεία των δύο εκθειάζοντας τους. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι το 14ο μυθιστόρημα του συγγραφέα ο οποίος και θεωρείται πλέον από τα πρώτα ονόματα στον χώρο, έχοντας περισσότερους από 300.000 αναγνώστες στα 14 μυθιστορήματα που έχει γράψει.

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος υποδέχθηκε αρκετούς από τους φανατικούς του αναγνώστες, υπέγραψε αυτόγραφα, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα του τα βιβλία με το γνωστό πάθος που τον διακρίνει και ήταν απολαυστικός, ενώ περιέγραψε και τον βιωματικό τρόπο με τον οποίο γράφει όλα του τα βιβλία και αν μη τι άλλο εντυπωσίασε.

Όσον αφορά το βιβλίο “Ο χορός των συμβόλων”:

“Το αδιανόητο χάρισμά του στα μαθηματικά υποσχόταν γι’ αυτόν ένα λαμπρό μέλλον. Όμως η μοίρα διέλυσε την ανεμελιά του Νικήτα Σαββάκη κι έφερε μια σκληρή πραγματικότητα. Οι γονείς του έμειναν άνεργοι κι αμέσως μετά είχαν ένα σοβαρό ατύχημα, κι έτσι αναγκάστηκε να διακόψει τις σπουδές του. Τα όνειρά του μοιάζουν να καταστρέφονται. Συντετριμμένος ψυχολογικά ξεκινάει να δουλεύει σαν σερβιτόρος και μετά σαν μεταφορέας. Σκέφτεται πληγωμένος τα λόγια και τα χρόνια τα χαμένα. Η λατρεία του στα μαθηματικά τον οδηγεί σε μια μεγάλη πρόκληση, που ξεπερνάει ακόμα και τα όνειρα. Παλεύοντας με συμπληγάδες κι έχοντας τη βοήθεια της αγαπημένης του Έλενας, ανοίγει απίστευτους δρόμους. Ένας χορός των δυσνόητων αριθμών, μια ωδή στη δύναμη και τη θέληση, κόντρα στη μοίρα και τους καιρούς.

Ένα μαγικό ταξίδι ψυχής από τον Ψηλορείτη και τα Χανιά ως το Κέμπριτζ και τη Νορβηγική Ακαδημία Επιστημών στο Όσλο, ένα χάδι στον Αρχιμήδη, τον Πυθαγόρα και τον Θαλή, μια συγκινητική ιστορία με πολλά αληθινά στοιχεία…”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr