Παρθενική νίκη για τον Ορφέα με πολλά χαρμόσυνα νέα !

Παρθενική νίκη για τον Ορφέα με πολλά χαρμόσυνα νέα !

ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ  62-37  ΠΑΓΓΑΙΟ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ για φέτος πανηγύρισε ο Ορφέας, ο οποίος έριξε πολύ εύκολα στο “καναβάτσο” το Παγγαίο. Βέβαια η νίκη ίσως είναι το λιγότερο μπροστά στα άλλα χαρμόσυνα νέα της ομάδας του Χρήστου Γκαβανόζη.

Πιο συγκεκριμένα, η επιστροφή του Λουλούδη μετά το διάστρεμμα του αλλά ακόμη περισσότερο η επιστροφή στα παρκέ του Χαβαλέ μετά τον χιαστό σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις των “ασπρόμαυρων”. Αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι για την 4η αγωνιστική, οι Σκοπινοί δεν συνάντησαν προβλήματα και με ένα καλό πρώτο μέρος έφτασαν στην άνετη επικράτηση. Ακολουθεί, η εκτός έδρας αναμέτρηση με τις Κρηνίδες σε ένα θεωρητικά βατό παιχνίδι.

Διαιτητές: Νεδόγλου Α.-Κεφαλάς

Δεκάλεπτα: 14-7, 26-12, 39-25, 62-37

Ορφέας ( Γκαβανόζης): Καραμπατζάκης, Παπαστεργίου, Δροσινός 8(1), Δούκογλου 5(1), Δάγκουλας, Θεοδωρόπουλος 9(2), Πάτηνιος 7(1), Καλαντίδης 8(1), Γιοβάνης 12, Λουλούδης 12(1), Χαβαλές, Αξιαρλής Φ. 1.

Παγγαίο (Παπαδόπουλος): Παπαλούδης, Βενέτης, Γουδούτσης 10, Γερασιμίδης 8(1), Αθιανός, Κάφαλης, Κούκος 11, Κακατόλης, Κατσαμακίδης 3, Τοσουνίδης 3.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr