Παρασκευή 16/12 το Κύπελλο του Πανσερραϊκού και… Δευτέρα στη Βέροια

Παρασκευή 16/12 το Κύπελλο του Πανσερραϊκού και... Δευτέρα στη Βέροια

Ήταν που ήταν φορτωμένο το πρόγραμμα του Πανσερραϊκού μέσα στον Δεκέμβριο, αρχίζει να επιβαρύνεται και από τους δύσκολους ορισμούς των αγώνων από τις διοργανώτριες.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η Ε.Π.Ο, ο πρώτος αγώνας Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει την Παρασκευή 16/12 στις 14:30 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote.

Κατά συνέπεια μετά από αυτόν τον ορισμό η Super League 2, άλλαξε ημέρα στον αγώνα που ακολουθεί για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Βέροια, με αποτέλεσμα οι “κόκκινοι” να αγωνιστούν τελικά στην Ημαθία τη Δευτέρα 19/12, αντί για Κυριακή όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Και πριν συμπληρωθούν 72 ώρες από αυτό το ματς θα κληθούν την Πέμπτη 22/12 να αντιμετωπίσουν και την ΑΕΛ στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, στην τελευταία τους αγωνιστική υποχρέωση πριν τις γιορτές.

Καλά πάει κι αυτό…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr