Δευτέρα η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Σ για την ένσταση της Αναγέννησης!

Δευτέρα η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Σ για την ένσταση της Αναγέννησης!

Την Δευτέρα τελικά αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Σερρών σχετικά με την τύχη της ένστασης του Οδυσσέα Αναγέννησης κατά του κύρους του αγώνα Ασπίς Δραβήσκου-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής, τουλάχιστον πρωτόδικα. Η Πειθαρχική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Νταούδη, Μεταλλίδη, Χιντερίδη εξέτασε την Πέμπτη και τους νέους μάρτυρες που είχε προτείνει από την Τετάρτη ο Γιώργος Σαμουηλίδης  ωστόσο και πάλι δεν προέκυψε σύμφωνα με τις πληροφορίες κάτι επιλήψιμο από τα όσα ανέφεραν.

 

Μάλιστα σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της απόφασης παίζει και η έκθεση του παρατηρητή που υπήρχε στο ματς εκ μέρους της Ε.Π.Σ.Σ και η οποία επίσης δεν αναφέρει κάτι το μεμπτό στην εξέλιξη του σκορ στο ματς ούτως ώστε να μπορεί να χαρακτηριστεί στημένο, όπως ακριβώς το χαρακτηρίζει στην καταγγελία του ο Οδυσσέας.

 

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχει πάντα δικαίωμα, για όποια και αν είναι η απόφαση, προσφυγής στην δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με τον Οδυσσέα να έχει μάλλον νομικό σύμβουλο στην υπόθεση τον Λάκη Σημαιοφορίδη που κέρδισε πέρυσι την υπόθεση “Μπαχταρλίεφ” για το Δασοχώρι.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr