Παραμένει στον Ηρακλή ο Ρόβας!

Παραμένει στον Ηρακλή ο Ρόβας!

Μετά από σειρά επαφών και διαπραγματεύσεων εδώ και αρκετές ημέρες, τελικά ο Ηρακλής έδωσε τα χέρια με τον Σερραίο επιθετικό Χρήστο Ρόβα, ο οποίος και θα παραμείνει στην ομάδα για ακόμη μία σεζόν, έχοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Football League.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που είχε μια εξαιρετική χρονιά πέρυσι σκοράροντας 31 γκολ, κάτι που τον ανέδειξε και ως πρώτο σκόρερ όλων των εθνικών κατηγοριών, ήθελε εξ αρχής να παραμείνει και να βοηθήσει και αφού υπήρξε συμφωνία και στο οικονομικό υπήρξε happy end στην υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Ρόβα και Κώστα Κασναφέρη για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η ανανέωση των δύο ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε μετά από την εισήγηση του τεχνικού team ενώ έντονη ήταν η επιθυμία και των ποδοσφαιριστών να συνεχίσουν με την ομάδα. Το ΔΣ, το τεχνικό team και όλη η οικογένεια του Ηρακλή εύχεται στον Χρήστο και στον Κώστα υγεία και να πραγματοποιήσουν τόσο τους στόχους της ομάδας όσο και τους προσωπικούς τους στόχους».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr