Παραμένει στον Γυμναστικό ο ηγέτης, Γιώργος Ασημάκης !

Παραμένει στον Γυμναστικό ο ηγέτης, Γιώργος Ασημάκης !

Για άλλη μια χρονιά ο πολύπειρος forward, Γιώργος Ασημάκης θα συνεχίσει να ηγείται της προσπάθειας του Γυμναστικού να πετύχει τους στόχους του και να κατακτήσει την άνοδο στην Γ’Εθνική κατηγορία. Ο πρώτος σκόρερ και ηγέτης των “πράσινων” έχει βάλει σκοπό του να οδηγήσει την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες και θα το προσπαθήσει και την νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Η σημαία έμεινε στον ιστό της. Ο Γιώργος Ασημάκης το βαρύ πυροβολικό του Γυμναστικού Συλλόγου Σερρών 2017 ανανέωσε για άλλη μία χρονιά τη θητεία του στην ομάδα των “πρασίνων” .Ο πολύπειρος σεντερ,με το πλούσιο παλμαρέ στην καριέρα του και την καρδιά λεόντων θα ηγηθεί και φέτος της προσπάθειας των ” ταύρων” να πετύχουν τους υψηλούς στόχους τους που την φετινή (περίεργη) περίοδο για διάφορους και εξωγενείς λόγους παρέμειναν ανεκπλήρωτοι. Ο μπομπερ των “πρασίνων” παράλληλα ηγείται και των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου. Γιώργο σου ευχόμαστε υγεία και δύναμη στο άθλημα που λατρεύεις και υπηρετείς τόσα χρόνια με απόλυτη συνέπεια .

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr