Παραιτήθηκε ο Χρυσοστομίδης από τον Λιθότοπο!

Παραιτήθηκε ο Χρυσοστομίδης από τον Λιθότοπο!

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Δόξας Λιθοτόπου ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης, καθώς όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας υπέβαλλε σήμερα την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία για προσωπικούς λόγους! Μία ημέρα πριν την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής των play off οι “ασπρόμαυροι” μένουν χωρίς προπονητή και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις εξελίξεις.

 

Παράλληλα την παραίτηση του από την θέση του γενικού γραμματέα έκανε γνωστή και ο Ηλίας Σιδηρόπουλος, επίσης για προσωπικούς λόγους.

 

Όσον αφορά τον Χρυσοστομίδη είχε αναλάβει την Δόξα το Νοέμβριο του 2016 παίρνοντας την θέση του Χρήστου Πεμπέ και κατάφερε να φτάσει την ομάδα στον τελικό του κυπέλλου χάνοντας το τρόπαιο από το Σκούταρι, ενώ και στην κανονική διάρκεια την έφτασε μέχρι την 2η θέση του πρωταθλήματος.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σήμερα 23/05/2017 παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους ο Γεν.Γραμματέας μας Σιδηρόπουλος Ηλίας και ο προπονητής μας Χρυσοστομίδης Χαράλαμπος για προσωπικούς λόγους αμφότεροι.

ΔΟΞΑ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr