Παραδόθηκε το νέο σύγχρονο ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών «Γεώργιος Τοπτσής»

Παραδόθηκε το νέο σύγχρονο ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών «Γεώργιος Τοπτσής»

Το πιο καινούργιο και σύγχρονο ταρτάν στην Ελλάδα διαθέτει πλέον το Δημοτικό Στάδιο Σερρών «Γεώργιος Τοπτσής». Το έργο της εγκατάστασης νέου δίχρωμου ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο, προϋπολογισμού 507.780 ευρώ ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε την Παρασκευή 28 Αυγούστου στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σερρών παρουσία του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη και του προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ Γιάννη Δεσποτίδη.

«Έχουμε πλέον έναν αγωνιστικό χώρο – κόσμημα στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών. Πρόκειται για ένα έργο, η χρηματοδότηση του οποίου εξασφαλίστηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και για το οποίο από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου τρέξαμε τάχιστα όλες τις διαδικασίες ανάθεσης, επίβλεψης και εκτέλεσής του. Έτσι, μέσα σε λίγους μήνες οι Σέρρες απέκτησαν ένα νέο ταρτάν ευρωπαϊκών προδιαγραφών μετά από 17 ολόκληρα χρόνια», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης στις δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ.

Νέες παρεμβάσεις και έργα αναβάθμισης

Επιπλέον, όπως τόνισε ο κ.Χρυσάφης, σχεδιάζονται περαιτέρω επεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου καθώς και μία σειρά από έργα αναβάθμισης των αθλητικών χώρων στον Δήμο Σερρών στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης». «Ο αθλητισμός είναι μία από τις προτεραιότητες που έχουμε θέσει ως δημοτική αρχή. Οι χώροι αθλητισμού στον Δήμο μας χρειάζονται πλήρη και ουσιαστική παρέμβαση. Για αυτόν τον λόγο στις προτάσεις που υποβάλλουμε περιλαμβάνονται πολλά έργα για τις αθλητικές υποδομές», επισήμανε ο κ.Χρυσάφης.

Αλ. Χρυσάφης: Δεν θα ακολουθήσουμε τις εμμονές  της προηγούμενης Δημοτικής αρχής

Ο Δήμαρχος Σερρών στις δηλώσεις του καυτηρίασε την εμμονή που δείχνει η πρώην δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη με την εκδοση ανακοινώσεων για κάθε έργο που ολοκληρώνεται στην διάρκεια της θητείας της νυν δημοτικής αρχής.

Αφου όπως είπε δεν υπάρχει καμιά πρόθεση από μέρους του να κρύψει την πατρότητα οποιουδήποτε έργου ολοκληρώνεται επί της θητείας του.  Αναρωτήθηκε δε, όταν ανέλαβε η Δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη το 2010 είχε την ανάλογη αντιμετώπιση από την προηγούμενη δημοτική αρχή που παρέλαβε. Επίσης έριξε και το «καρφί» προς την παράταξη του Θόδωρου Αραμπατζή, πως ο σερραϊκός λαός έκρινε το έργο της πρώην δημοτικής αρχής του Πέτρου Αγγελίδη δίνοντάς την ένα ποσοστό κοντά στο 10%.

Χρήση του αγωνιστικού χώρου του σταδίου

Να σημειωθεί πως ο αγωνιστικός χώρος με το νέο ταρτάν θα δοθεί σε χρήση, σε όλους τους δημότες και στα δύο αθλητικά σωματεία που δραστηριοποιούνται σε αυτό (ΓΣ Σέρρες’93, ΟΦΚΑ) αφού συνταχθεί και εγκριθεί από τον ΟΠΑΚΠΑ ο νέος κανονισμός λειτουργίας.

Αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα.

ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr