Παραίτηση Τερζόπουλου στον Πανσερραϊκό – Στην Γαλλία ο Εν’Νομό

Παραίτηση Τερζόπουλου στον Πανσερραϊκό - Στην Γαλλία ο Εν'Νομό

Παρελθόν αποτελεί από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός ο οικονομικός διευθυντής Σάββας Τερζόπουλος, καθώς υπέβαλλε την παραίτηση σου από την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο αποχώρησε σήμερα και επίσημα αφού έπρεπε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την κατάθεση του φακέλου αδειοδότησης, με την τελική ημερομηνία να είναι η 28η Φεβρουαρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Έγινε σήμερα αποδεκτή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ η παραίτηση του λογιστή και οικονομικού διευθυντή της ομάδας κ.Σάββα Τερζόπουλου για προσωπικούς λόγους.

Η παραίτηση ήταν στην διάθεση της διοίκησης από την περασμένη Τρίτη αλλά έγινε αποδεκτή σήμερα για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αδειοδότησης”.

Από την άλλη στην Γαλλία βρίσκεται εσπευσμένα ο Εν’Νομό, έχοντας πάρει άδεια από την ΠΑΕ, καθώς έγινε πατέρας και πήγε στο πλευρό της συζύγου του για λίγες ημέρες, ωστόσο την Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψει για να τεθεί στην διάθεση του Χαραλαμπίδη ενόψει του ματς με τον Παναιγιάλειο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr