Παραίτηση Π.Γιαννόπουλου από τον Πανσερραϊκό!

Παραίτηση Π.Γιαννόπουλου από τον Πανσερραϊκό!

Την παραίτηση του από τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός υπέβαλε ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ομάδας, που βρίσκεται στις υπηρεσίες της από το 1979, θέλησε για προσωπικούς λόγους όπως σημειώνει ο ίδιος να αποχωρήσει.

Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που συνδυάζουν την αποχώρηση του έμπειρου παράγοντα με τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας και τις δύσκολες ημέρες που ίσως έρθουν, δεδομένου και του προβλήματος με την αδειοδότηση των “λιονταριών”.

Θυμίζουμε πως ο μεγάλος… βραχνάς ακούει στο όνομα “Ντούσαν Στέβιτς” και επρόκειτο αντιπροσωπεία της ομάδας, πιθανόν μαζί και με τον Μποριβόγιε Ρίστιτς, να έχουν συνάντηση στην Σερβία με τους παράγοντες της Ραντνίτσι για να βρούνε μία συμβιβαστική λύση όσον αφορά τα οφειλόμενα και να τελειώσει το θέμα. Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει ενημέρωση.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr