Παραίτηση Νταούδη από την Ελπίς-Αφιερώνεται στην Ε.Π.Σ.Σ

Παραίτηση Νταούδη από την Ελπίς-Αφιερώνεται στην Ε.Π.Σ.Σ

Η εκλογή του Κώστα Νταούδη στο Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών σήμανε και το τέλος της ενεργής συμμετοχής του στην Ελπίς Σκουτάρεως, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω facebook, θα αφοσιωθεί πλέον στο να συμβάλει και αυτός στην ανάπτυξη του Σερραϊκού ποδοσφαίρου. Πάντως μέχρι τώρα δείχνει διάθεση να είναι ιδιαίτερα δυναμικός, όντας παρών σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του προέδρου Σάκη Χατζηπαντελή αυτές τις ημέρες.

 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

“Προσωπικά νιωθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω την Ελπίς Σκουτάρεως και τους ανθρώπους που ηταν κοντα μου όλο αυτόν τον καιρο που ήμουν στο τιμόνι της ομαδας…
Εύχομαι στον νέο πρόεδρο Fotis Djoko Maris , Tzimmys Tsilibanis και το ΔΣ της ομαδας να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν ολους τους στόχους τους και να δουμε όλοι μαζι την ομαδα εκει που πρεπει να βρίσκεται…Απο την αλλη ειμαι στην ευχάριστη θέση να ευχαριστήσω και τον ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ της ΕΠΣΣερρων ,τον #Κυριο_ΣΑΚΗ_ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτόν τον αγωνα. Εύχομαι στον κ.Χατζηπαντελη να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην Ιστορια του Σερραικου ποδοσφαίρου..
Επισης να μπορέσω και εγω με τον δικό μου τροπο,τις δικές μου ιδέες και φιλοδοξίες να συμβαλω στην αναβάθμιση του Σερραικου ποδοσφαίρου”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr