Παραίτηση Δεσποτίδη από τους Ικάρους… με ερωτηματικά!

Παραίτηση Δεσποτίδη από τους Ικάρους... με ερωτηματικά!

Με μία λιτή επιστολή που δημοσιεύτηκε στο anexartitos.gr ο μέχρι σήμερα γενικός γραμματέας των Ικάρων,  Γιάννης Δεσποτίδης, υπέβαλε την παραίτησή του στο Δ.Σ. επικαλούμενος “σοβαρούς προσωπικούς λόγους”, δηλώνοντας παράλληλα ότι παραμένει κοντά στην ομάδα με την ιδιότητα του φιλάθλου. Αναλυτικά:

“Προς το Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ,

Με την παρούσα επιστολή σας υποβάλλω την παραίτηση μου από το Δ.Σ. του σωματείου και το αξίωμα του Γενικού Γραμματέα την οποία μέχρι και σήμερα κατείχα.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία, ζητώ την κατανόηση σας για τα όποια λάθη και παραλείψεις έκανα, θέλω να πιστεύω ότι κάτι πρόσφερα κι εγώ στην αγαπημένη μου ομάδα.

Σοβαροί προσωπικοί λόγοι μου επιβάλλουν να αποχωρήσω από το διοικητικό σχήμα, να είστε όμως βέβαιοι ότι θα παρακολουθώ και θα αγωνιώ για την ομάδα ως απλός φίλαθλος.

Θεωρώντας αυτονόητο ότι η παραίτηση μου θα γίνει δεκτή, σας εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Με τιμή,

Δεσποτίδης Ιωάννης

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr