Παραίτηση από την συνέχεια των play offs της Ανώτερης για τα Άνω Πορόϊα!

Παραίτηση από την συνέχεια των play offs της Ανώτερης για τα Άνω Πορόϊα!

Χωρίς τον Διγενή Άνω Ποροΐων θα συνεχιστούν τα play offs της Ανώτερης Κατηγορίας και συγκεκριμένα οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8, καθώς η ακριτική ομάδα ενημέρωσε την Ε.Π.Σ.Σ πως παραιτείται από τους υπόλοιπους αγώνες και δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στην διαδικασία.

Θυμίζουμε πως τα Άνω Πορόϊα μετά τον αποκλεισμό τους σε διπλούς αγώνες από την Serres 1800 θα έπαιζαν αρχικά με την Ορεινή σε νοκ-αουτ αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο, ωστόσο το ματς δεν ορίστηκε από την διοργανώτρια αρχή.

 

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως ο Διγενής καταλαμβάνει αυτομάτως την 8η θέση στην ενιαία βαθμολογική κατάταξη και έτσι η Ορεινή περνά χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση και περιμένει το νικητή του ζευγαριού Ελπίς Προβατά-Θρακικός Α.Μητρουσίου για να διεκδικήσουν την 5η θέση, ενώ ο ηττημένος του ζευγαριού ολοκληρώνει τη σεζόν ως 7ος.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει δεν θα υπάρχει κάποια τιμωρία για την ομάδα από την Ε.Π.Σ.Σερρών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των play offs:

Θέσεις 1-4

Σάββατο 05/05

Κ.ΚΑΜΗΛΑ-ΝΕΟΧΩΡΙ

Κυριακή 06/05

(Χρυσό)Serres 1800-ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ

Θέσεις 5-8

(Προβατάς)ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ-ΠΡΟΒΑΤΑΣ

ΟΡΕΙΝΗ-ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr