Παρέα με… 600 πρόσφυγες το ματς Πανσερραϊκός-Χανιά!

Παρέα με... 600 πρόσφυγες το ματς Πανσερραϊκός-Χανιά!

Ο Πανσερραϊκός είχε εκφράσει και πριν από λίγο καιρό την στήριξη του στους πρόσφυγες αναφέροντας πως: “Γιατί τα ντουβάρια των δικών μας σχολείων στις Σέρρες δεν φοβήθηκαν ποτέ κανέναν κατατρεγμένο και κανέναν πρόσφυγα…Πόντιοι,Μικρασιάτες,Βλάχοι,Κωνσταντινουπολίτες τότε…Σύριοι, Κούρδοι, Αφγανοί σήμερα… Πάντα σε όλους θα δίνουν καταφύγιο και ευκαιρίες γιατί αυτή την πόλη πρόσφυγες και κατατρεγμένοι την φτιάξανε και την κάνανε πατρίδα δική τους και των παιδιών τους”.

 

Την Κυριακή λοιπόν, στο ματς κόντρα στα Χανιά τους κάλεσε κοντά του. Οι 600 πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις δομές των Σερρών θα βρεθούν στο Δημοτικό γήπεδο για να παρακολουθήσουν την ομάδα της πόλης η οποία τους έχει δεχθεί “για να νιώσουν ότι ΕΔΩ είναι και δικό τους σπίτι”, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η οποία συνοδεύεται και με το παρακάτω video στο facebook.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr