Παράπονο Κηρύκου για τις Κορασίδες των Ικάρων – Αιχμές διοίκησης και απάντηση…

Παράπονο Κηρύκου για τις Κορασίδες των Ικάρων - Αιχμές διοίκησης και απάντηση...

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο ΟΠΑΚΠΑ τις τελευταίες ημέρες, με το “SSN” να φιλοξενεί τις τελευταίες ημέρες μεγάλη συνέντευξη του προέδρου του Μ.Χατζημαργαρίτη που απάντησε σε όλα τα “καυτά” θέματα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς τα παράπονα συνεχίζονται. Τελευταίο αυτό του προπονητή, της ομάδας Κορασίδων των Ικάρων, Νίκου Κηρύκου, ο οποίος με ανάρτηση στο facebook εξέφρασε το παράπονο του για τους χώρους που προπονούνται οι αθλήτριες του γράφοντας χαρακτηριστικά:

Προς κάθε υπεύθυνο!!!
Αγωνιστικό τμήμα χωρίς ώρα προπόνησης στην έδρα του…. Παρ όλα αυτά έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα αυτά τα κορίτσια και μπράβο για τη προσπάθεια που κάνουν καθημερινά στα τσιμέντα που προπονούνται… Είναι τα ίδια κορίτσια που κατά τη περσινή αγωνιστική περίοδο προκρίθηκαν στη Β φάση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Είναι τα κορίτσια των Ικάρων.

Μάλιστα η ανάρτηση αποκτά μεγαλύτερη αξία ρεπορταζιακά, καθώς υπάρχουν σχόλια με πικρία του προέδρου των Ικάρων Άρη Αθανασιάδη,  αλλά και του coach Στέργιου Ποργιόπουλου που αφήνει αιχμές για τον τρόπο κατανομής των ωρών προπόνησης και την παρουσία του Βασίλη Χρυσανθίδη στο Δ.Σ του ΟΠΑΚΠΑ, αν και δεν αναφέρει το όνομα του.

Η απάντηση Χατζημαργαρίτη…

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης ρωτήθηκε για το θέμα στην ΕΡΑ Σερρών και είπε: “Γνωρίζω τι ακούγεται, αν και δεν θέλω να σχολιάζω για πράγματα που γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να σας πω ότι προς τιμήν του ο κ.Χρυσανθίδης δεν συμμετέχει στην επιτροπή που παίρνει τις αποφάσεις για την κατανομή των ωρών. Αν δεν τα ξέρουν κάποια πράγματα να μην τα σχολιάζουν. Πάντα υπάρχουν γκρίνιες και αντιδράσεις. Και άλλες ομάδες δεν προπονούνται στα κλειστά της Ομόνοιας και της Κοιλάδας. Δεν μπορούμε να επεκτείνουμε το ωράριο των κλειστών και τη νύχτα, ούτε και να σβήσουμε τις άλλες ομάδες. Θεωρώ πως έγινε δίκαια κατανομή”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr