Παράπονα Πανσουλιακού για τη διαιτησία | Κίνηση να μειωθεί η ποινή του Τσιακμάκη

Παράπονα Πανσουλιακού για τη διαιτησία | Κίνηση να μειωθεί η ποινή του Τσιακμάκη

Με πολλά παράπονα για τη διαιτησία ξεκίνησε η σεζόν για τον Πανσουλιακό ο οποίος μετά το πέρας των 6 πρώτων αγωνιστικών βρίσκεται στην 7η θέση με 7 βαθμούς, 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες  και οι φωνές συνεχώς και αυξάνονται με αποκορύφωμα το ματς της 5ης αγωνιστικής στη Νιγρίτα, εκεί όπου η διαιτησία του Διονύση Στόλη βρέθηκε στο επίκεντρο με την σελίδα της ομάδας στο Facebook να γράφει χαρακτηριστικά: “Δυστυχώς και φέτος πρωταγωνιστές είναι οι ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ( κ. ΣΤΟΛΗ ) αντί να είναι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων. Λυπούμαστε γιατί δεν πρόκειται να πάει μπροστά το Σερραϊκό ποδόσφαιρο με τέτοιες διαιτησίες ( κ. ΣΤΟΛΗ )!!! Ακόμη γελάνε στην Νιγρίτα με αυτά που σφύριζε ο διαιτητής!!!”.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο ματς ο αρχηγός της ομάδας Πασχάλης Τσιακμάκης αποβλήθηκε και η Πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ.Σ τον τιμώρησε με 5 αγωνιστικές βάση των όσων έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής.  Πάντως η διοίκηση του Πανσουλιακού με τον πρόεδρο Νίκο Ζαφειρίου επρόκειτο να καταθέσει σήμερα έφεση προκειμένου να μειωθεί η ποινή του 21χρονου ποδοσφαιριστή.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr