Παπαδόπουλος: “Στόχος να ξεκινήσουμε με νίκη”

Παπαδόπουλος: "Στόχος να ξεκινήσουμε με νίκη"

Αντίστροφα μετρούν όλοι στη Football League για την έναρξη του πρωταθλήματος και ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για την πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό και εξέφρασε την ικανοποίησή του μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΟΦΗ για το γεγονός πως σε λίγο ξεκινά το πρωτάθλημα προσθέτοντας πως κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη.
Αναλυτικά: «Το θετικό είναι ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ηταν κουραστικό ψυχολογικά, που κράτησε τόσο πολύ η προετοιμασία μας. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με νίκη το πρωτάθλημα. Θα είναι πολύ σημαντικό για μας, σε ότι αφορά στη συνέχεια. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Όμως με το στόχο που έχουμε φέτος, πρέπει σε κάθε παιχνίδι να πηγαίνουμε για τους τρείς βαθμούς».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομάδας Φώτης Τσάλος, ο οποίος έδωσε το παρών στην κλήρωση μαζί με τον ειδικό σύμβουλο της ΠΑΕ Γιάννη Στφανουδάκη, είπε: «Ηθελα να ξεκινήσουμε μέσα, αλλά δεν πειράζει. Είμαστε ΟΦΗ, είναι υποχρέωση μας να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr