Παπαβασιλείου: «Μεγάλη και ιστορική ομάδα ο Πανσερραϊκός – Καίρια τα γκολ που σημείωσε»

Παπαβασιλείου: «Μεγάλη και ιστορική ομάδα ο Πανσερραϊκός - Καίρια τα γκολ που σημείωσε»

Την δική του ερμηνεία για το παιχνίδι του Πιερικού με τον Πανσερραϊκό έδωσε ο προπονητής της ομάδας της Κατερίνηες, που στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας πως σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα, παίζουν οι χρόνοι που σημειώθηκαν τα δύο τέρματα. Παράλληλα, δήλωσε πως η ομάδα των Σερρών θα είναι από αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, την εικόνα της ομάδας του, τους φετινούς στόχους του Πιερικού, αλλά και το φετινό πρωτάθλημα της Football League, μίλησε αμέσως μετά το παιχνίδι με την ομάδα των Σερρών ο προπονητής της ομάδας της Κατερίνης, Σάκης Παπαβασιλείου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Αρχικά σημείωσε: «Πιστεύω πως έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, μετά από 1.5 χρόνο αδράνειας και των δύο ομάδων, το οποίο ήταν αντάξιο και με την ιστορία των δύο ομάδων. Ο κόσμος παρακολούθησε -από την τηλεόραση- και ευχαριστήθηκε το ποδόσφαιρο. Είμαστε υποχρεωμένοι στα επόμενα παιχνίδια να μπορέσουμε να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του κόσμου για να παρακολουθεί την Football League περισσότερο».

Για το παιχνίδι είπε: «Ήρθαμε εδώ σήμερα για να… χτυπήσουμε το παιχνίδι. Ανεβήκαμε, πιέσαμε και δημιουργήσαμε τις δικές μας ευκαιρίες. Με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, θα φέρναμε μεγαλύτερη πίεση και άγχος στον αντίπαλο, που ερχόταν και από ένα αρνητικό αποτέλσμα. Κρατάμε σαν οδηγό το σημερινό παιχνίδι παρά την ήττα. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και με την έναρξη του δευτυέρου, ακόμα ένα. Τότε είσαι υποχρεωμένος να τρέξεις και να προσπαθήσεις περισσότερο.

Το άγχος του αντιπάλου ήταν ο δικός μας οδηγός για να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά δεν το καταφέραμε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν καίρια τα σημεία που σημειώθηκαν τα γκολ. Ο Πιερικός δεν ήρθε να κλειστεί και να πάρει την ισοπαλία, αλλά για να νικήσει το παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, πετυχαίνοντας ένα τέρμα θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι».

Για την εικόνα και την πορεία της ομάδας του: «Ο Πιερικός έχει στο DNA του αλλά και στην ιστορία της ομάδας να παίζει πάντα για την νίκη, με επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο και να κοιτάει τον αντίπαλο στα μάτια. Άσχετα που σήμερα είχαμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, είμαστε υποχρεωμένοι να γυρίσουμε σελίδα και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό στην έδρας μας και να φέρουμε την ομάδα ξανά στα θετικά αποτελέσματα».

Για τον Πανσερραϊκό: «Ο Πανσερραϊκός δείχνει πως είναι ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, με τους παίκτες που φοράνε την φανέλα να δείχνουν πως έχουν όλα τα φόντα για να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και την ιστορία της ομάδας».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League: «Μετά από 4-5 παιχνίδια θα δούμε ένα πιο ανταγωνιστικό και ελκυστικό πρωτάθλημα. Είναι ένα πρωτάθλημα με μεγάλες και ιστορικές ομάδες, που τις αδικεί η κατηγορία της Football League».

Share