Πανσερραϊκός-Serres 1800 & όλα τα ζευγάρια του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Σ

Πανσερραϊκός-Serres 1800 & όλα τα ζευγάρια του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Σ


Περίεργο παιχνίδι έπαιξε η κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Σ στον Πανσερραϊκό… και όχι μόνο, καθώς οι “κόκκινοι” θα αντιμετωπίσουν για την 2η φάση του Κυπέλλου, την ομάδα που ουσιαστικά δημιούργησε ο πρώην πρόεδρος και μέτοχος τους Παναγιώτης Χαλκίδης(αν και πρόεδρος είναι ο γιος του Βασίλης) και αγωνίζεται και ένας πρώην παίκτης που έχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία του, ο Μπόζινταρ Τάντιτς. Ο λόγος για την Serres 1800 η οποία θα βρεθεί απέναντι στα “λιοντάρια” στις 26/9 και μάλιστα σε γήπεδο με το όνομα “Πέτρος Θεοδωρίδης”!

«Δεν είναι τυχαίο αλλά εγώ τους έλεγα ότι θα κληρωθούμε με τον Πανσερραϊκό. Θα γίνει ωραίο παιχνίδι. Θα είναι ευκαιρία για τα νέα παιδιά της ομάδας να δείξουν τι αξίζουν κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Πανσερραϊκός» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Μπόζινταρ Τάντιτς.

Στην κλήρωση της 2η φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Σερρών συμμετείχαν και οι άλλες δύο ομάδες της Γ΄Εθνικής με τον κάτοχο του τίτλου Απόλλωνα Παραλιμνίου να καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Α.Ε. Χρυσού και τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, αυτό του Ολυμπιακού Ροδόπολης που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο χαμηλά(στην Ανώτερη).

Τα ζευγάρια  είναι:

1ος Όμιλος 19/9
ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ-ΠΡΟΒΑΤΑΣ
ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ-Ν.ΠΕΤΡΙΤΣΙ
ΡΟΔΟΠΟΛΗ-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ
ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ-ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ

2ος Όμιλος 19/9
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ-ΚΑΡΠΕΡΗ
ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ-Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ
ΑΓΚΙΣΤΡΟ-Κ.ΚΑΜΗΛΑ

3ος Όμιλος 26/9
ΠΕΘΕΛΙΝΟΣ-ΝΕΟΧΩΡΙ
ΚΟΡΜΙΣΤΑ-ΠΡΩΤΗ
ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ-Ν.ΣΚΟΠΟΣ
ΧΡΥΣΟ-ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ

4ος Όμιλος 26/9
SERRES 1800-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ-Ν.ΣΟΥΛΙ
ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ-ΛΕΥΚΩΝΑΣ
ΝΙΓΡΙΤΑ-ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr