Πανσερραϊκός FC: «Μόνον οι καλύτεροι μαζί μας» | Aνανέωσαν Obosu-Γκούρτσας

Πανσερραϊκός FC: «Μόνον οι καλύτεροι μαζί μας» | Aνανέωσαν Obosu-Γκούρτσας

Ο ποδοσφαιρικός Πανσερραϊκός με μια λιτή αλλά όλο νόημα… ανακοίνωση, γνωστοποίησε στον κόσμο της ομάδας την ανανέωση των δυο -κατά γενική ομολογία- καλύτερων παικτών του. Το επιθετικό δίδυμο των «λιονταριών» θα συνεχίσει να σκοράρει με την κόκκινη φανέλα και την σεζόν 2019-20, που αν βρει τον Πανσερραικο στην Football League, τοτε θα μιλαμε για 2 ακρως αξιοπιστες λυσεις, ενω αν παραμείνει στην αναδιαρθρωμένη Γ΄ Εθνική, τότε δύσκολα θα υπάρξουν ποδοσφαιριστές για να συναγωνιστούν αυτούς τους παίκτες στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ποδοσφαιρικό τμήμα-ΜΓΣ Πανσερραϊκός-Σέρρες, 24 Μαΐου  2019

Μόνον οι καλύτεροι μαζί μας!

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Γκούρτσα και George Obosu. Δυο πρωταγωνιστές με την φανέλα των «λιονταριών» συνεχίζουν μαζί μας, για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr