Πανσερραϊκός B.C-Γκουτίδης: Τι ισχύει στο θέμα της μεταγραφής…

Πανσερραϊκός B.C-Γκουτίδης: Τι ισχύει στο θέμα της μεταγραφής...

Το Serres Sport News έχει τις πληροφορίες και λύνει το ζήτημα του Γκουτίδη, που τις τελευταίες ημέρες απασχολεί την μπασκετική επικαιρότητα. Ο 17χρονος καλαθοσφαιριστής πράγματι ενδιαφέρει τον Πανσερραϊκό και μάλιστα ήταν αρκετοί αυτοί που πίστευαν ότι αυτή η μεταγραφή έχει κλείσει για τα “λιοντάρια”. Μάλιστα η ομάδα του Πανσερραϊκού εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιούσε την συμφωνία της με τον Δημήτρη Γκουτίδη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του “SSN”, ο νεαρός καλαθοσφαιριστής, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Α.Ε.Σ, δεν έχει συμφωνήσει οριστικά με τους “κόκκινους” και διαψεύδει την εν λόγω συμφωνία. Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ομάδα του Φ.Κοκολιού συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αλλά ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι τέτοιο. Ο παίχτης είναι ελεύθερος και δεν έχει πάρει την απόφαση του, τουλάχιστον προς το παρών.

Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός BC πριν από λίγο εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με αυτό το θέμα, λέγοντας πως υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. Όπως και να έχει οριστικές εξελίξεις αναμένονται άμεσα, με το θέμα να τελειώνει είτε θετικά είτε αρνητικά.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr