Πανσερραϊκός & Χαμόγελο του Παιδιού συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης!

Πανσερραϊκός & Χαμόγελο του Παιδιού συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης!

Σε μία ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την έναρξης της συνεργασίας της με το Χαμόγελο του Παιδιού για να προσφέρει χαμόγελα και να στηρίξει μέσω του οργανισμού όλα αυτά τα παιδιά που  βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας.

Από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 20 Δεκεμβρίου συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία της ΠΑΕ στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών για να προσφέρουμε το αυτονόητο… ένα χαμόγελο.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με μια οργάνωση πρότυπο και υπόδειγμα…και θα είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι να δούμε όλους εσάς…Σερραίους και μη, να βοηθήσετε όσο μπορείτε Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child σε αυτό το πραγματικά ανεξάντλητο έργο που προσφέρει! #το_χαμόγελο_του_παιδιού_κρύβει_τον_παράδεισο #be_a_lion”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr